deNatura výzva #3 | Jak jsou testerky spokojené?

Výzva byla k 1.9. 2024 oficiálně ukončena. Děkujeme všem ženám, které se do ní zapojily a podělily se s námi o své výsledky. Velmi si vážíme vaší účasti a podpory!

Od začátku deNatura výzvy už uběhl celý měsíc! Všechny testerky zatím používají séra poctivě každý den – některé z nich se dokonce rozhodly aplikovat sérum ráno i večer. Kromě toho už měla každá z nich možnost absolvovat své první sezení s koučkou Bárou. A tak jsme byli velice zvědaví, jaké mají holky zatím pocity. Z aplikace séra, z výsledků a samozřejmě i z koučinku. 

Co je deNatura výzva?

Unikl vám začátek naší výzvy? Nevadí! O tom, co to deNatura výzva je, kdo se jí účastní a jak se můžete zapojit i vy, se dočtete v našem úvodním článku: Zapojte se do 3měsíční deNatura výzvy

 

Výsledky používání sér po 30 dnech

Po třiceti dnech používání našeho séra už jsou podle našich zkušeností výsledky vidět celkem zřetelně. Vlasové folikuly v okolí řas už totiž svou dávku výživy, kterou jim sérum poskytuje, dostávají poměrně dlouho. A tak už měly možnost to dát pořádně najevo i navenek. Produkují teď silnější, hustší a zdravější řasy, které rostou do větší délky. U někoho může už v této fázi také dojít ke ztmavení řas. 

A právě takové výsledky popisují i naše testerky. Všechny se shodly, že po měsíci už jsou jejich výsledky skutečně vidět. Všem z nich řasy viditelně zhoustly a prodloužily se. Holky si také pochvalují, že jsou řasy pevnější a lépe se líčí. Pája zmínila i to, že jí řasy přestaly vypadávat při odličování, což ji před výzvou dost trápilo. 

Jaké jsou výsledky žen z deNatura výzvy po 30 dnech?

Nikča J.

Další z účastnic naší výzvy je Nikola, maminka dvou kluků, která se živí jako kadeřnice. Když má chvíli volna, baví ji cvičení a tanec.

Eliška

Eliška také studuje na gymnáziu. Když má volno, tak si ráda čte nebo tráví čas s přítelem.

Domča

Dominika je studentka gymnázia, která ve svém volném čase ráda jezdí na koni a chodí do fitka.

Barča

Bára je 23letá studentka medicíny, která miluje hudbu.

Pája

Pája je maminka dvou dětí a k tomu navíc pracuje jako učitelka na 1. stupni základní školy.

První dojmy z koučinku osobního rozvoje

Všechny naše testerky už také vyzkoušely své první sezení s koučkou Bárou. V deNatuře jsme totiž chtěli, aby tahle výzva nebyla jen o krásnějších řasách. Naším cílem je zvýrazňovat přirozenou krásu a pomáhat ženám k tomu, aby byly samy se sebou spokojené. A to rozhodně není jen o vzhledu. 

Vnitřní klid, sebevědomí a sebeláska, to všechno je pro nás nedílnou součástí přirozené krásy. Proto jsme se do deNatura výzvy rozhodli zařadit i tato témata a domluvili jsme našim testerkám hned několik sezení s koučkou osobního rozvoje Bárou Znamenáčkovou. 

Z prvního sezení odcházely holky podle vlastních slov s pořádnou dávkou motivace. Nikola, Domča, Bára i Pája se nám svěřily, že se jejich první koučink točil hlavně okolo zmírnění stresu a toho, jak si v dnešní uspěchané době udělat čas sama na sebe. Odnášejí si z něj především pocit, že na odpočinku a péči sama o sebe není nic špatného a že vnitřní krása je stejně důležitá jako ta vnější. 

Přidejte se k deNatura výzvě

Chcete se k našim testerkám přidat a zapojit se do deNatura výzvy? Ještě není pozdě! Stačí, když popadnete naše sérum na řasy a mobil, s jehož pomocí nám zdokumentujete svůj pokrok. 

Stejně jako testerky budete mít za úkol používat pravidelně naše sérum na řasy. Pokud chcete, můžete ho nanášet rovnou dvakrát denně, ale postačí i jednou. Nemusíte nám sice natáčet průběžné recenze, ale za fotky vašeho pokroku budeme rádi. Klíčovým výstupem je ale videorecenze po skončení tříměsíční růstové kúry. V té nám popíšete, jak se vám sérum používalo a jak jste spokojená s výsledky, které vám přineslo. 

A co z té námahy budete mít (tedy kromě krásných řas)? Všechny účastnice, které nám po skončení výzvy pošlou svou videorecenzi a fotografie před & po, si u nás za odměnu mohou vybrat jakýkoliv produkt zdarma!

Jak se zapojit do deNatura výzvy

  1. Pořiďte si sérum na řasy deNatura. Když při tom použijete slevový kód „vyzva10“, získáte ho navíc o 10 % levněji. 
  2. Pořiďte fotografii svých očí před zahájením kúry. To budete na konci koukat, jakou změnou vaše řasy prošly!
  3. Začněte sérum používat. Důležitá je zejména důslednost a pravidelnost. Podrobný návod i s videem najdete výše v tomto článku.
  4. Po třech měsících používání séra se opět vyfoťte, ideálně ze stejného úhlu jako na první fotce, ať máte srovnání. 
  5. Zhodnoťte, co vám sérum přineslo, a natočte videorecenzi. Podělte se s námi o své výsledky, ale také celkové pocity z používání séra.
  6. Fotografie i video nám pošlete na e-mail testovani@denatura.cz. Pokud budou soubory moc velké, můžete je nahrát na www.uschovna.cz a poslat nám odkaz.
  7. Začněte si vybírat, který produkt od nás budete chtít jako odměnu za svou recenzi. 😊

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!