deNatura výzva #6 | Testerky jsou z výsledků unešené!

Testerky, které se zapojily do naší tříměsíční výzvy, dorazily do cíle. Mají za sebou už tři měsíce pravidelného používání séra na řasy, po kterých mohou pozorovat finální výsledky. A nebudeme vám nic tajit – všechny jsou naprosto nadšené! Přečtěte si, jak celou deNatura výzvu hodnotí a co (kromě okouzlujících řas) si z ní odnášejí.

Co je deNatura výzva?

Unikl vám začátek naší výzvy? Nevadí! O tom, co to deNatura výzva je, kdo se jí účastní a jak se můžete zapojit i vy, se dočtete v našem úvodním článku: Zapojte se do 3měsíční deNatura výzvy

Výsledky používání sér po 3 měsících

Nastala chvíle, na kterou jsme všichni čekali – všechny naše testerky úspěšně dokončily úvodní růstovou kúru. Konečné výsledky se sice u většiny žen objeví ještě o něco dříve, ale po třech měsících už jsou zaručené u všech, a tak jsme byli zvědaví, jakého výsledku se po této době podaří dosáhnout našim testerkám. A můžeme vám prozradit, že jsme nebyli ani trochu zklamaní – ani my, ani testerky.

Všechny se shodly na tom, že jejich řasy za tři měsíce pravidelného používání séra prošly výraznou změnou a že jsou s výsledky maximálně spokojené. Nikča si ze všeho nejvíc pochvalovala, že se díky účinkům séra nemusela vůbec malovat, což během léta přišlo vhod – a ostatní testerky s tím jednoznačně souhlasily. “Určitě budu sérum používat i nadále,” řekla nám to ukončení kúry Eliška. A z toho, jak byly holky nadšené, usuzujeme, že nebude jediná. 

Jaké jsou výsledky žen z deNatura výzvy po 3 měsících?

Pája Š. (33 let)

Pája je maminka dvou dětí a k tomu navíc pracuje jako učitelka na 1. stupni základní školy.

Dominika E. (18 let)

Dominika je studentka gymnázia, která ve svém volném čase ráda jezdí na koni a chodí do fitka.

Eliška K. (18 let)

Eliška také studuje na gymnáziu. Když má volno, tak si ráda čte nebo tráví čas s přítelem.

Bára P. (23 let)

Bára je 23letá studentka medicíny, která miluje hudbu.

Nikola J. (34 let)

Další z účastnic naší výzvy je Nikola, maminka dvou kluků, která se živí jako kadeřnice. Když má chvíli volna, baví ji cvičení a tanec.

Přirozená krása a sebevědomí spolu souvisí

Když jsme přirozeně krásné, více si věříme. A naopak, když z nás vyzařuje sebevědomí, přidává nám to na kráse. Proto byla nedílnou součástí deNatura výzvy také tři sezení s koučkou osobního rozvoje Bárou Znamenáčkovou, která každá z našich testerek absolvovala. 

A tak nás samozřejmě zajímalo i to, jaký vliv na ně měla tato část výzvy. Holky se shodly na tom, že jim koučink pomohl cítit se celkově lépe. Každá z nich je jiná, a tak během svých sezení každá z nich řešila trochu jiné otázky. Všechny testerky nám ale potvrdily, že si díky sezením s Bárou více věří (i když v tom svou roli sehrálo i sérum na řasy) a že dostaly nástroje a techniky pro řešení případného stresu v budoucnu. 

Jakou změnou prošly řasy našich testerek

Často se setkáváme s tím, že se nás nadšené zákaznice po úvodní kúře ptají, jak je to vlastně vůbec možné, že jim řasy mohly takhle vyrůst za pouhé tři měsíce. A ani některým z našich testerek se tomu nechtělo věřit. Pokud i vás zajímá, jak tenhle malý zázrak funguje, je nejprve potřeba pochopit, jak rostou řasy.

Řasy vyrůstají z takzvaných vlasových folikulů, a to v pravidelných cyklech, které se neustále opakují. Řasa nějakou dobu dostává výživu a roste, a když výživu dostávat přestane, její růst se postupně zastaví a ona nakonec vypadne – a tak pořád dokolečka. Proto je zcela normální, že nám každý den vypadne několik řas (je to úplně stejné jako například u vlasů nebo obočí). 

Fáze růstového cyklu řas

  • Anagenní (růstová) fáze – Tak označujeme fázi, kdy řasa aktivně roste do délky. Čím déle anagenní fáze trvá, tím déle řasa poroste a tím delší bude. Obecně trvá přibližně 30–45 dní a jedním z úkolů séra na řasy je právě prodloužení růstové fáze, aby byly řasy co nejdelší.
  • Katagenní (přechodná) fáze – V této fázi, která trvá 2–3 týdny, je řasa stále usazena ve folikulu, který se ale začíná smršťovat a dopřává jí čím dál méně výživy. 
  • Telogenní (klidová) fáze – V tuto chvíli se ve folikulu začíná tvořit nová řasa. Tento proces trvá 90–100 dní, během kterých je stará řasa stále na svém místě. Jakmile se ta nová ovšem prodere dostatečně daleko, vytlačí ji a začne růst místo ní. Vypadnutím původní řasy celý růstový cyklus končí a začíná nanovo. 

Přidejte se k deNatura výzvě

Naše testerky už jsou sice na konci své tříměsíční růstové kúry, ale to ničemu nevadí. Stále ještě se do naší výzvy můžete zapojit! Stačí, když si pořídíte naše sérum na řasy a začnete ho pravidelně používat. 

Stejně jako testerky budete mít za úkol aplikovat si na řasy každý naše růstové sérum. Pokud chcete, můžete ho nanášet rovnou dvakrát denně, ale klidně ho používejte jen večer před spaním. Důležitou součástí je dokumentace vašeho pokroku. S testerkami jsme fotili a natáčeli každých pár týdnů, ale nebojte, to vás nečeká. Stačí, když pořídíte pár kvalitních fotek před a po a na konci tříměsíční kúry nám celý proces zhodnotíte ve videorecenzi. Zajímá nás, jak se vám sérum používalo, jak jste spokojená s výsledky… zkrátka chceme vědět úplně všechno. 🙂

A co z té námahy budete mít (tedy kromě krásných řas)? Všechny účastnice, které se do výzvy zapojí do 1. 9. 2024 a po jejím skončení nám pošlou svou videorecenzi a fotografie před & po, si u nás za odměnu mohou vybrat jakýkoliv produkt zdarma!

Jak se zapojit do deNatura výzvy

  1. Pořiďte si nejpozději do 1. 9. 2024 sérum na řasy deNatura. Když při tom použijete slevový kód „vyzva10“, získáte ho navíc o 10 % levněji. 
  2. Pořiďte fotografii svých očí před zahájením kúry. To budete na konci koukat, jakou změnou vaše řasy prošly!
  3. Začněte sérum používat. Důležitá je zejména důslednost a pravidelnost. Podrobný návod i s videem najdete výše v tomto článku.
  4. Po třech měsících používání séra se opět vyfoťte, ideálně ze stejného úhlu jako na první fotce, ať máte srovnání. 
  5. Zhodnoťte, co vám sérum přineslo, a natočte videorecenzi. Podělte se s námi o své výsledky, ale také celkové pocity z používání séra.
  6. Fotografie i video nám pošlete na e-mail testovani@denatura.cz. Pokud budou soubory moc velké, můžete je nahrát na www.uschovna.cz a poslat nám odkaz.
  7. Začněte si vybírat, který produkt od nás budete chtít jako odměnu za svou recenzi. 😊

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!