deNatura #4 | Testerky už pozorují výraznou změnu

Výzva byla k 1.9. 2024 oficiálně ukončena. Děkujeme všem ženám, které se do ní zapojily a podělily se s námi o své výsledky. Velmi si vážíme vaší účasti a podpory!

 

Naše testerky právě vkročily do druhé poloviny deNatura výzvy. Během ní je jejich úkolem používat naše růstové sérum na řasy po dobu tří měsíců a pravidelně dokumentovat svůj pokrok. A aby toho nebylo málo, holky v rámci výzvy také absolvují několik sezení s koučkou osobního rozvoje. Pojďme se podívat, jak se našim testerkám daří po 45 dnech výzvy. 

Co je deNatura výzva?

Unikl vám začátek naší výzvy? Nevadí! O tom, co to deNatura výzva je, kdo se jí účastní a jak se můžete zapojit i vy, se dočtete v našem úvodním článku: Zapojte se do 3měsíční deNatura výzvy

Výsledky používání sér po 45 dnech

Po 45 dnech používání našeho růstového séra už by obecně u všech měly být vidět znatelné výsledky. Vlasovým folikulům v oblasti řas se už totiž nějakou dobu dostává extra porce výživy, která zajišťuje růst zdravějších, silnějších řas. Čím více folikulů přechází do anagenní (růstové) fáze, tím lépe jsou na řasách vidět výsledky. V tuto chvíli už obvykle začíná růst delších a hustších řas komentovat i okolí. 

A přesně to potvrzují i naše testerky. Shodují se na tom, že jejich řasy od posledního měření (po prvních 30 dnech používání séra) prošly viditelnou změnou. Pochvalují si, že jsou nyní opravdu viditelně hustší a delší. Barča, která má od přírody světlé řasy, také vyzdvihla to, že po používání séra ztmavly. Jsou tak na první pohled mnohem výraznější.

Jaké jsou výsledky žen z deNatura výzvy po 45 dnech?

Nikča J.

Další z účastnic naší výzvy je Nikola, maminka dvou kluků, která se živí jako kadeřnice. Když má chvíli volna, baví ji cvičení a tanec.

Eliška

Eliška také studuje na gymnáziu. Když má volno, tak si ráda čte nebo tráví čas s přítelem.

Domča

Dominika je studentka gymnázia, která ve svém volném čase ráda jezdí na koni a chodí do fitka.

Barča

Bára je 23letá studentka medicíny, která miluje hudbu.

Pája

Pája je maminka dvou dětí a k tomu navíc pracuje jako učitelka na 1. stupni základní školy.

Jak souvisí přirozená krása se zdravím

Jedním z hlavních témat naší výzvy je přirozená krása. Stojíme si za tím, že každá žena je krásná. A právě proto vyrábíme kosmetiku, která přirozenou krásu podtrhuje, nikoliv zakrývá. Pokud žena miluje make-up a ráda se každý den líčí, není na tom vůbec nic špatného. Pro nás je ale důležité, aby ženy neměly pocit, že je make-up nutnost, a aby se cítily krásné i bez něj. 

Přirozená krása je neodmyslitelně spjata se zdravím, a tak je potřeba zaměřit se i na něj. Určitě si umíte představit, jak velký vliv může mít na váš vzhled jídelníček, hydratace, pohyb a množství spánku. Nemluvě o nezdravých návycích, jako je kouření nebo nadměrná konzumace alkoholu. Stav vašeho organismu uvnitř se vždy nevyhnutelně projeví i navenek. 

Pokud své zdraví dlouhodobě zanedbáváte, obvykle je to poznat na první pohled. Nezdravé stravování a nedostatek hydratace se brzy projeví suchou mdlou pokožkou, akné, lámavými vlasy a nehty nebo slabými řasami. Tělo totiž to málo zdravých zdrojů, které mu dodáváte, raději využije na chod životně důležitých procesů. Úplně byste se měli vyhnout také kouření, které omezuje cirkulaci krve a může vést k zeslábnutí a vypadávání vlasů, řas i obočí. 

A co duševní zdraví?

V předchozích odstavcích jsme se zabývali především vlivem nedostatku výživy a nezdravých návyků. Minimálně stejně velké škody ale dokáže nadělat i stres a psychická nepohoda. Může se projevit vznikem akné, předčasným stárnutím pleti, vypadáváním vlasů i slabými a lámavými nehty.

I proto jsme našim testerkám jako součást deNatura výzvy nabídli možnost absolvovat několik sezení s koučkou osobního rozvoje Barčou Znamenáčkovou. O tom, s jakými dojmy odcházely z prvního sezení, si můžete přečíst v předchozím díle naší minisérie: deNatura výzva #3 | Jak jsou testerky spokojené?

Přidejte se k deNatura výzvě

Chcete se k našim testerkám přidat a zapojit se do deNatura výzvy? Ještě není pozdě! Stačí, když popadnete naše sérum na řasy a mobil, s jehož pomocí nám zdokumentujete svůj pokrok. 

Stejně jako testerky budete mít za úkol používat pravidelně naše sérum na řasy. Pokud chcete, můžete ho nanášet rovnou dvakrát denně, ale postačí i jednou. Nemusíte nám sice natáčet průběžné recenze, ale za fotky vašeho pokroku budeme rádi. Klíčovým výstupem je ale videorecenze po skončení tříměsíční růstové kúry. V té nám popíšete, jak se vám sérum používalo a jak jste spokojená s výsledky, které vám přineslo. 

A co z té námahy budete mít (tedy kromě krásných řas)? Všechny účastnice, které nám po skončení výzvy pošlou svou videorecenzi a fotografie před & po, si u nás za odměnu mohou vybrat jakýkoliv produkt zdarma!

Jak se zapojit do deNatura výzvy

  1. Pořiďte si sérum na řasy deNatura. Když při tom použijete slevový kód „vyzva10“, získáte ho navíc o 10 % levněji. 
  2. Pořiďte fotografii svých očí před zahájením kúry. To budete na konci koukat, jakou změnou vaše řasy prošly!
  3. Začněte sérum používat. Důležitá je zejména důslednost a pravidelnost. Podrobný návod i s videem najdete výše v tomto článku.
  4. Po třech měsících používání séra se opět vyfoťte, ideálně ze stejného úhlu jako na první fotce, ať máte srovnání. 
  5. Zhodnoťte, co vám sérum přineslo, a natočte videorecenzi. Podělte se s námi o své výsledky, ale také celkové pocity z používání séra.
  6. Fotografie i video nám pošlete na e-mail testovani@denatura.cz. Pokud budou soubory moc velké, můžete je nahrát na www.uschovna.cz a poslat nám odkaz.
  7. Začněte si vybírat, který produkt od nás budete chtít jako odměnu za svou recenzi. 😊

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!